02-2009:

http://www.napalmrecords.com/product_info.php?products_id=11246&osCsid=3b3d83de70d8fd430f93f21c528972cb

 

Molim za paznju:

 1.) Uskoro cu nuditi i pisma. Ako ih zelite primiti, posaljite mail na info@vesaniamania.com  s naslovom NEWSLETTER i navedite iz koje ste zemlje.

2.) Zelim oformiti galeriju s fan-slikama. Ako imate slike s VESANIJINIH koncerata ili slike vas s clanovima benda – molim posaljite na info@vesaniamania.com s nalovom GALLERY.

3.) Ako zelite ostaviti komentar, mozete, ali ucinite to na engleskom jeziku!!! HVALA!

 

NOVI ALBUM!!! – izlazi 30. studenog 2007. - BUY OR DIE! BUY OR DIE! BUY!!!

Snimanje i dovrsavanje treceg Vesanijinog albuma je dovrseno! Killusions!killusions

Evo sto clanovi benda imaju za reci o tome:

Orion: " Posljednji mjeseci su bili mjeseci teskoga rada za nas. Iako smo imali mnogo drugih obveza, uspjeli smo se pobrinuti za Vesaniu.  Potpuno smo posvetili nase vrijeme ovom snimanju. Nakon sto je Daray zavrsio sa snimanjem bubnjeva, doslo je vrijeme za gitare. Ovog puta smo koristili staru Gibson Les Paul Custom i Mesa Boogie Dual Rectifier  Diezel Herbert. Radili smo bez izlika. Zvuk koji smo postigli je potpun i socan. Savrseno se uklapa s ostalim instrumentima".

 Valeo: " Tek odnedavno sviram s Vesanijom, stoga je ovo bilo moje prvo snimanje s bendom. Nisam imao puno vremena da se pripremim za ulazak u studio, ali cjelokupno moje sudjelovanje u ovom snimanju je islo glatko i bez problema. Veoma sam zadovoljan sa postignutim rezultatom. Snimio sam neke dijelove ritam gitare, neke dodatke i solaze. Rad s Orionom je bio veoma spontan. Svake sekunde smo dobivali nove ideje, mijenjali kompoziciju i aranzmane ".

Heinrich: "Moje oruzje je bilo: Mayones Slogan 5 bass guitar, Ampeg B4R, Hughes&Kettner cabinet. Igrao sam se i s jos nekim igrackama - Sansamp Bass Driver, EBS Multidrive, BBE Sonic Maximizer. Snimanje je bilo veoma brzo i nimalo problematicno. Sve je napravljeno kao sto je planirano. Bass dionice su prilicno jednostavne jer zvuk ovog instrumenta nikada nije bio previse zastupljen u ovom bendu".

 Siegmar: "Sve dijelove klavijatura sam snimio u svom kucnom studiu. Uglavnom sam koristio svoj stari Roland XP-30. Ovoga puta, zvuk ostalih instrumenata i virtualnih sintisajzera  imaju znatno vece znacenje. Kolicina i intenzitet materijala bez sumnje su napravili ovo  snimanje jednim od najzahtjevnijih snimanja izmedju ostalih u kojima sam sudjelovao ".

 Orion: "Ovoga puta smo imali priliku da si dopustimo vise vremena za snimanje. Stoga smo miksali album i snimali vokale u isto vrijeme. Dan po dan smo nadopunjavali planove i ocekivanja, istodobno koristeci neke moje i nove ideje Szymona Czechova.  Cijelo to vrijeme sam bio u kontaktu s ostatkom benda. Posebno sa Siegmarom, s kojim sam se dogovarao oko svih poteza. Napokon, poslije svega mozemo reci da su "zvuk" i "karakter" benda zakljuceni".

Treci Vesanijin album , "Distractive Killusions" snimljen je, miksan i dovrsen u Studiu X, u Olsztynu, Poljska. Bend je nekoliko mjeseci radio sa sound egineerom  Szymon Czechom, tocnije izmedju veljace i lipnja 2007.