Jana

Ovo su informacije o meni, ideji za ovu stranicu i njenoj svrsi…

Ja sam Jana iz Njemacke. Zivim u gradu izmedju Münstera i takozvanog "Ruhrgebieta". Velik sam fan VESANIE. Nazalost, saznala sam da nema puno ljudi koji znaju za ovaj bend. Jako je tesko naci PRAVE fanove! No ipak, nasla sam istomisljenike i stekla lijepe kontakte…

Odjednom je pocela rasti ideja u mojoj glavi da napravim nesto kao fan-stranicu za VESANIU. Razmisljala sam o stranici koja bi omogucila fanovima iz cijeloga svijeta da stupe u kontakt i razmjenjuju svoje misljene o Vesanijinoj glazbi. Nadam se da cemo jednoga dana moci organizirati skupne aktivnosti kao npr. putovanje na VESANIJINE koncerte u inozemstvo. Primjerice, njemacki fanovi posjecuju fanove u Poljskoj, Francuskoj ili bilo gdje drugdje. S druge strane, fanovi iz inozemstva ce biti pozvani od strane Nijemaca da dodju na koncerte u Njemacku itd. .. Ova stranica ce biti pocetak i temelj toga.

Ova stranica bi isto tako trebala podrzavati i promovirati VESANIU, posebno u Njemackoj.

Isto tako, ova stranica ce nuditi informacije o bendu i o svemu sto je s bendom i clanovima povezano. Takodjer ce upoznati ljude s njihovom glazbom.

Ako imate bilo kakva pitanja, prijedloge ili zelite poslati prikladne i znacajne stvari bendu, mi cemo vam pomoci. Slobodno nas kontaktirajte i mi cemo dati sve od sebe! info@vesaniamania.com

Ako zelite formirati dio ove stranice, dobrodosli ste. Pisite nam i recite nam na koji nacin zelite poduprijeti VESANIU u vasoj zemlji i sto zelite napraviti kako biste nam pomogli.

Ok, bilo je i za predvidjeti, pa evo… Posebno zahvaljujem:

- "Lolli" koji mi je pomogao u kreiranju i postavljanju ove stranice online. On je moj stari prijatelj i vodi Cyphers-X Design-Studio. Kontakirajte ga na: www.cyphers-x.de

-"Neithan" administrator, osnivac i covjek odgovoran za "unofficial VESANIA messageboard" www.vesasania.glt.pl Ovo je i nas forum – slobodno se registrirajte i raspravljajte s nama o Vesaniji i o ostalim stvarima.

- Zoe "Zosia" Stroboski, ona je bliska s clanovima benda, pomoci ce mi u organiziranju meet and greet stuff, nesto poput toga. Ona je tehnicar za rasvjetu, uvijek je na turnejama i zna kako glazbeni posao funkcionira i na taj nacin ce me sprijeciti da ne napravim nesto krivo…Nadam se! ;-)

-sve do Meksika do "Death Sisters", za promoviranje VESANIE u Meksiku i Latinskoj Americi

- I naravno posebno zahvaljujem svim fanovima VESANIE koji su postali korisni prevoditelji i oni koji su odgovorni za prijevod na sljedecim jezicima:

-francuski - Marmoth - Rébecca Rybak iz Francuske
-meksicki - Death Sisters - Adriana and Maria Cruz Robles iz Meksika
-spanjolski - Maria Dschaak iz Njemaèke
-ruski- Unholy_Force - Eugene Nesterov iz Rusije
-hrvatski - Algor – Marijana Mavic iz Hrvatske
-poljski - poljska stranica je potpuno neovisna fan stranica, a napravio ju je: Mike - Michal Krawszuk iz Poljske

- i na kraju svima ostalima koje nisam ovdje spomenula. Svim mojim prijateljima koji su se morali nositi s ludom i zivcanom Janom koja je tijekom ovih zadnjih tjedana kao ludi manijak pricala samo o jednoj temi: VESANIA!!!

Hell yeah! To je sve od mene..

\m/ HORNS UP! \m/

 

Ovo je nekomercijalna fan stranica od fanova za fanove i u potpunosti napravljena dobrovoljno.